VARFÖR FRISKVÅRD?

Att hålla din hund fri från skador och överbelastning kan det vara bra med friskvård. Friskvård är ett sätt att förebygga skador med hjälp att hålla normalvikten, öka välbefinnandet och öka hundens prestationsförmåga i olika sammanhang. När man ska träna friskvård med sin hund krävs det sunt förnuft och basträning. Därför är det viktigt att just friskvårdsträningen inte blir för komplicerad eller att den är tidskrävande. Det kan då vara väldigt lätt, för både dig och hunden, att ge upp och inte fortsätta. Träningen utgår därför från att hunden ska få vara en hund och ha kvar sina naturliga instinkter, levnadssätt och språk.

I dagens samhälle rör sig hundar alldeles för lite, vilket påverkar deras muskulatur och leder på ett negativt sätt. Det är väldigt lätt att träna sin hund på ett sunt sätt med hjälp av den natur vi har bakom husknuten.

Tillsammans diskuterar vi friskvården för just din hund, hundens svagheter och styrkor för att komma fram till vad din hund skulle behöva träna för att ju förebygga skador och leva ett sunt och lyckligt hundliv.

TASSAR PÅ SPRÅNG erbjuder friskvård i form av kloklippning och individuella träningsprogram för just din hund. Boka en tid genom att klicka på knappen nedan för en friskare och hälsosammare vardag och framtid för din hund. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar.