OM HUNDRASTNING

Hundrastning är perfekt för dig som exempelvis jobbar heltid och får stressa hem varje lunch för att rasta din hund eller för dig som inte har möjlighet att åka hem och därför slåss med dåligt samvete gentemot din hund. TASSAR PÅ SPRÅNG erbjuder därför abonnemang på hundrastning för att både du och hunden ska må bättre. Alla hundar passar inte på ett hunddagis och då är det bäst att ha rastning av hunden i en miljö som hunden är van vid och trygg i. Hunden mår på så sätt bättre. 

Varje hundrastning är individanpassad, det vill säga att jag planerar promenaden efter din hunds behov, ork och ålder. Det betyder att alla hundar är varmt välkomna att börja rastas hos mig. 

OBS! Tjänsten "Hundrastning" är bara tillgänglig i Kävlinge kommun.

Innan jag börjar gå med er hund kommer vi träffas hemma hos er för att gå igenom kontraktet, träffa varandra samt att hunden får träffa mig. Vi ser till att reda ut alla potentiella frågor som ni har och jag får en nyckel till ert hus. Vi går även igenom hundens personlighet och saker som kan vara bra att tänka på och om ni önskar något speciellt under promenaderna.

Nedan följer en kortfattad sammanfattning av vad hundrastning hos mig innebär:

  • Promenaden är mellan 20-25 minuter lång och kan innefatta lek i rastgård om det önskas. 
  • Skulle det vara något som skett under promenaden som är värt för er att känna till hör jag  av mig via sms eller samtal. 
  • Nytt vatten och mat ges vid överenskommelse. 
  • Krav är att er hund är försäkrad, vaccinerad och fri från smitta och ohyra.
  • Semester ska meddelas senast 2 veckor innan för båda parter. Vid eventuell hundvakt kan rastningen ske där under förutsatt att de bor i närheten. 
  • En betalningsfri månad för alla hundar oavsett om ni avser låta hundarna ha semester från mig under året eller inte. Den månaden dras av på månadspriset direkt och slås ut på hela året med 12 månaders betalning. 
  • Innebär att ni alltid har en garanterad hundrastningsplats och blir fakturerade samma summa varje månad med undantag för om jag är på semester eller akutsjuk. 
  • En månads uppsägning för båda parter.
  • Ändringar i schemat (ex. tidsändring) ska meddelas senast 20,00 dagen innan. 
  • Betalning sker via swish eller kontoöverföring, faktura kommer på mejl. 

Skulle du vilja anlita mig för att rasta din hund eller dina hundar kan du antingen skicka en förfrågan i kontaktformuläret under "KONTAKT", skicka ett mail eller ringa till mig. Har du frågor är du varmt välkommen att ta kontakt med mig.

Du som har abonnemang på rastning erhåller 10% rabatt på övriga behandlingar jag erbjuder såsom massage, akupunktur, kloklippning och träningsprogram.